Shevchenko metod: vodka med olja mot cancer - en panacea eller en dödsdom? /

Shevchenko-metoden för behandling av cancer diskuterades vid sidan om tidningen "Vestnik Healthy Lifestyles" i 1998-2003.

Många patientbokstäver med sista cancerfasen har publicerats, vilket officiellt läkemedel har avstått från att finna dem hopplöst sjuk.

Med hjälp av en blandning av Shevchenko förvandlades de veckor och månader i hans liv som han hade släppt av officiell medicin till år och årtionden. Deras historier och recensioner om Shevchenko-metoden finns på denna sida.

Den största nackdelen med Shevchenko metod är att den inte kan kombineras med intag av vegetabiliska gifter och många andra sätt att behandla. En blandning av vodka och olja är inte ett paradis för någon form av cancer. Någon kommer att hjälpa denna blandning, vissa gör det inte.

Författaren av metoden varnar för att under de första veckorna kan tillståndet förvärras, men då kommer allt tillbaka till normalt och en positiv trend kommer att börja. Men blandningen måste vara full i minst tre år, även om diagnosen "cancer" redan har dragits tillbaka. Om inom 1-2 månader villkoret inte förbättras, behöver du ändra metoden för cancerbehandling.

Ofta används Shevchenko-metoden i det fall då patienten släpps hem för att dö utan att förskriva någon behandling.

Innan du börjar en cancerbehandling med denna metod, läs boken Shevchenko "Cancer. Det finns inga hopplöst sjuka patienter "eller gå till hans hemsida

Diet och schema för att ta emot en blandning av olja och vodka enligt Shevchenko-metoden

Kost i cancerbehandling
Du kan: Potatis, betor, morötter, räkor, rädisor, baljväxter, sura frukter och bär, kött - 150 g per vecka, fisk, fjäderfä, ägg, jästfritt bröd, mager soppor, gröt på vattnet, grönsaksjuicer, te utan socker.

Du kan inte:

Sött, mejeri, mjöl, söta frukter och juice, kryddig, insulin, kaffe, alkohol, animaliska fetter, margarin.

Ta mat strikt 3 gånger om dagen.

Mottagning av Shevchenko's "30 + 30" -blandning - 3 gånger om dagen samtidigt - vid 9, 14, 19 timmar 20 minuter före måltid - 2 timmar innan du tar blandningen, ät inte någonting - du kan tugga något efter att du har tagit blandningen och spotta ut det - drick 10 dagar, en paus på 5 dagar; och så 3 gånger i 10 dagar med två raster i 5 dagar - det här är en cykel. Sedan en paus på 15 dagar. 1 cykel = 40 dagar 1 kurs = 3 cykler = 120 dagar

Att behandlas med en blandning av Shevchenko behöver minst tre år.

För att förbereda blandningen är det lämpligt att ta en 100 gram burk för barnmat, häll 30 ml vatten mätt med en spruta in i den, håll den fast med en limpasta eller dra en markör med en markör. Häll sedan ytterligare 30 ml vatten och gör ett andra märke.

Eller ta fabriksflaskan med tillämpade avdelningar. Förbered blandningen, häll 30 ml orefinerad solrosolja och 30 ml 40-graders vodka i en kruka, skruva på locket och skaka blandningen aktivt i 4-5 minuter.

Emulsionen kommer att visa sig, den måste vara full, innan den stratifieras

(HLS 2002, nr 14, s. 12).

Ogarkovs anti-cancer-balm Metoden för Voronezh-läkaren Ogarkov V.N. är mycket lik Shevchenko-cancerbehandlingsmetoden. Endast i stället för vodka tar han tinktur av gyllene whiskers på alkohol (50 leder för 1,5 liter 70% alkohol).

Blandningen för behandling av cancer gör 30 ml guldpiskar-tinktur och 40 ml solrosolja. Ta samma mönster och med samma begränsningar som Shevchenko-blandningen.

Innan cancerbehandling med Ogarkov och Shevchenko-metoden, speciellt om det fanns kemoterapi eller behandling med växtförgiftningar, är det nödvändigt (önskvärt) att rengöra kroppen av toxiner. Till exempel, med användning av linfröbuljong eller havrebuljong.

Shevchenko metod - en blandning av vodka med olja 30 + 30... inte bara cancerbehandlingar

En blandning av 40-graders vodka med oraffinerad solrosolja är ett av de mest diskuterade, eftertraktade och eventuellt kontroversiella recepten i hela historien om ett hälsosamt livsstilsnyhetsbrev. Allt började med ett telefonsamtal från Balashikha. En kvinna som heter Lyudmila Nikolaevna berättade sin mors historia.

I en 80-årig kvinna 1994 avlägsnades en stor tumör av sarkomtypen i knäområdet. Operationen verkade framgångsrik. Men någonstans på ett år upptäcktes metastaser i lungorna och den onkologiska processen utvecklades oerhört snabbt, åtföljd av fruktansvärda smärtor.

Läkare - modern hade redan varit på sjukhuset vid den tiden - tillkännagav till Lyudmila Nikolaevna att det var dags att tänka på ritualtillbehören: det var lite mer för den gamla kvinnan att leva.

Men det hände så att en av artiklarna om Nikolai Viktorovich Shevchenko, publicerad i AiF Health 1993-1995, kom in i Lyudmila Nikolaevnas ögon.

Lyudmila Nikolaevna gick till honom med resultaten av moderens analyser, med utdrag ur medicinsk historia, med bilder... Från historien om Lyudmila Nikolaevna "Shevchenko tittade på dokumenten. Gav mig receptbelagda läkemedel och ansökningsanmärkningar.

Allt var så enkelt att jag först inte ens trodde på verkligheten av några förbättringar. Jag bestämde mig för att försöka mig själv först. Blandas i rätt proportioner solrosolja med alkohol. Jag drack...

Wow, hur äckligt. Hon bestämde: "Mamma blir inte sämre. Vi måste försöka. Hon tog moderen från sjukhuset, började ge medicin. Smärtan gick nästan omedelbart, behovet av smärtstillande medel försvann helt. Efter den första 10 dagars kursen började mamman känna mig så mycket bättre att jag tog henne hem - hon bor i en annan stad.

Hon övervann bara två kurser - hon kunde inte stå längre, eller kanske ville hon bara inte. Men en sak är säker: modern kom bokstavligen till liv. Helt självbetjäning, tvättar, arbetar i trädgården. Hur mycket tid har gått sedan juni?

"Lyudmila Nikolaevna gav oss telefonen till Shevchenko, och några dagar senare var vi i hans lilla lägenhet på första våningen i" Khrusjtjov ".

Recept av Shevchenko blandning Häll 30 ml orefinerad solrosolja i en burk (inga andra oljor och fetter är bra!) Och 30 ml 40% alkohol (vodka, alla sorters och sorter), stängt locket och skaka armen aktivt i några minuter, andas ut och ta en snabb drink. Moonshine istället för vodka tillåts.

Om bomullsullen blöt i vodka eller moonshine inte brinner, betyder det att de är mindre än 40 grader och denna produkt ska bytas ut med en annan. Ta medicinen på detta sätt tre gånger om dagen 15-20 minuter före måltid, helst samtidigt.

Drick 10 dagar i rad, sedan 5 dagar paus, och så vidare två gånger i rad. En annan dricker 10 dagar och var noga med att ta en paus på 14 dagar. Detta är en behandlingskurs.

Att upprepa ytterligare behandlingar på detta sätt tills helt botad - minst 3, minst 4 år, minst fem år! I intervallet mellan att ta medicinen, bara vila, kan inga andra anti-cancerbehandlingar användas.

Innan du äter kan du skölja din mun med vatten, tugga något (för att inte bli sjuk), men då måste du spotta ut det, svälj inte något. Så behandlingsregimen: 10 (5), 10 (5), 10 (14); 10 (5), 10 (5), 10 (14)... (dagligen).

Ta blandningen helst med jämna mellanrum, säg, klockan 7.00, klockan 14.00 och kl 21.00. HLS: Vi har bara publicerat receptet för en blandning av 30 + 30 och reglerna för dess användning.

Det finns också Shevchenko instruktion: förbud, positiva egenskaper, eventuella problem under behandling, näringsproblem och så vidare. De som vill hitta texter kan vända sig till Shevchenko små böcker, eller som sista utväg till redaktören, genom att skicka ett kuvert med en undertecknad adress.

Vi bestämde oss för att inte återvända till läsarnas brev om cancerbehandlingsblandning. Brev av dessa många hundratals. En betydande del av dem publicerades. Vi erkänner: de skrev som regel de som har uppnått en viss framgång. De som inte lyckades... Ibland skrev deras släktingar.

Det noterades att blandningen vid något tillfälle hjälpte till: blodprov förbättrad, patienten kände sig bättre. Men efter en tid tog cancer fortfarande över.

I de flesta fall noterades att när han gick bort, upplevde personen inte smärtan som inneburit cancer och använde inte droger.

Sammanfattning: "Blandningen arbetade fortfarande..." Tyvärr har den officiella medicinen inte uppmärksammat Shevchenko-receptet, hans förklaringar till receptet, att patienten av någon anledning, i minst några månader, hade en signifikant förbättring, det slutligen vi kallade namn och adresser, botade med cancer... De pratade om charlatans, om att vilja tjäna pengar för olycka, om förlorad tid. Gilla, vänd dig till officiell medicin i tid, och personen skulle leva... Och skulle det vara? Detta är dock inte anmärkningen för att avsluta samtalet om Shevchenko-metoden.
Det råder ingen tvekan om att cancer under de kommande åren, eller, ska vi säga, att många av dess former kommer att besegras. Och naturligtvis kommer laurellerna här att få officiell medicin. Men det finns fortfarande ett hopp om att folkmedicin kommer att bidra till historien om denna seger, inklusive idén om lipidperoxidering, införlivad i behandlingen med en blandning av 30 + 30.

Vodka med olja behandlar inte bara cancer

Först associerades Shevchenko 30 + 30-blandningen endast med cancersjukdomar. Men gradvis började bokstavens karaktär på detta ämne förändras. Fler och fler personer rapporterade att de blev av med andra sjukdomar förresten, och ganska oväntat. Så en speciell sektion uppträdde i tidningen "Vodka med oljebehandlar inte bara cancer".

Recensioner av härdade personer enligt Shevchenko-metoden

microstroke

Även om många sjukdomar har ackumulerats nyligen, klarar jag dem. Jag är 67 år gammal. Sommaren 2001 led hon ett mikroinsult: hennes ansikte var vriden, hennes vänstra öga var nästan stängd. Jag började dricka vodka med smör 30 + 30 tre gånger om dagen. Efter 10 dagar började jag gå, slutade slå tänderna på mig.

Före det höll inte händerna på sig - nu är allt nästan normalt, munnen är fortfarande vriden och ögat är halvt stängt men det ser på armlängden. Men det viktigaste är att jag går runt lägenheten själv, utan hjälp. Blandningen togs tre gånger om dagen i sex månader och passerade sedan genast.

Utsläpp från öronen

Jag är glad tack vare metoden för N. Shevchenko. Sedan barndomen har jag skadat öronen sedan födseln. Det överfördes till mig från min far: hans öron var alltid täckta med bomull, flödade från dem.

Och jag led till 73 års ålder, och sedan december 2000, när jag började dricka blandningen "olja + vodka", försvann sjukdomen. Nu har jag ingen utsläpp från öronen.

Tja, hur kan jag inte tacka och inte idolera den här mannen? Stort tack till honom. Burnaev N.

sarkoidos

År 2000 diagnostiserades jag med sarkoidos. Jag visste ingenting om en hälsosam livsstil vid den tiden, men lyckligtvis N.V. Shevchenko "Cancer. Det finns inga hopplösa patienter. " Jag läste det och insåg att den här metoden är min chans. Jag vägrade prednisolonen som föreskrivits av fisiologen och bestämde mig för att jag skulle dricka vodka med smör. Läkaren insisterade inte på drogbehandling.

Jag började dricka blandningen (30 + 30) i november 2000 3 gånger om dagen - vid 9, 14 och 20 timmar, så det är bekvämt för mig. Strängt observerade en diet. Varje dag kände jag mig bättre, och i september 2001 visade bilden betydande förbättringar. Fram till november 2001 fortsatte jag att dricka blandningen 3 gånger om dagen och de kommande 7 månaderna 1 gång om dagen.

I november 2002 tog jag en gång en bild: allt är rent.

Hudsjukdom

Jag bestämde mig för att skriva ett brev i en hälsosam livsstil, eftersom läsare frågar om hur man läker händer. Min händer hud blev så torr och smärtsam att den liknade fisken, såren blöder. Jag trodde att hon blev berövad, men doktorn gjorde en annan diagnos, även om jag inte kom ihåg honom. Under 6 års behandling med salvor, lotioner, kompresser har hudens tillstånd knappast förbättrats.

Och då hände tanken till mig: Vad händer om jag gör en kompress av vodka och olja? Jag förberedde en blandning av 30 + 30, fuktade en trasa, svepte mina händer med den, ovanpå cellofan och sov. På morgonen och eftermiddagen bytte jag om förbandet. Efter 10 dagar kände jag inte igen mina händer: alla "skalar" hade gått, huden hade blivit mjuk och mjuk. Jag ser och undrar, för att jag inte ens tänkte på att bli av med denna sjukdom.

Obliterande endarterit

Jag är 66 år, fem av dem som jag har utplånad endarterit. Jag hjälpte mig med Nikolai Viktorovich Shevchenko, trots att jag först inte trodde att den kunde användas för min sjukdom. Jag började dricka blandningen från 12 januari 2002 och jag ska dricka tills full återhämtning. Och detta beslut kom efter behandling på sjukhus.

Jag kommer ihåg hur, efter en annan undersökning sade läkarna: "Vi måste amputera benet." Från behandling med olika salvor och droger hade jag magsår, det var högt tryck, dåligt blod, fick hjärtinfarkt... Men jag vågade inte att utföra operationen, även om mitt ben var blått och kallt mot knäet, med stora sår på tummen (de hade inte läka).

Jag kunde inte sova dag eller natt från den hemska smärtan. Naturligtvis var de första 3 månaderna mycket svåra, jag ville sluta och springa till kirurgerna. Men långsamt började resultaten av behandlingen visa sig. Neka injektioner och smärtstillande medel. Om smärta verkade försvann det snabbt. Benet fick gradvis ett normalt utseende, blev varm, tumören sjönk, såren började rensa och växa.

Trycket normaliserades, synen förbättrades, det vill säga den allmänna återhämtningen av kroppen började. Under denna tid, med särskilt allvarlig smärta, applicerades svart fast olja direkt på sår och svullna vävnader och plantain och burdock ovanifrån. Han drack mycket tomatjuice. Ate allt som N.V. rekommenderar. Shevchenko.

Jag rekommenderar alla som övertygades av mitt exempel att omedelbart börja behandlingen omedelbart. Du kommer att lyckas, men du måste vara tålmodig i 3-4 månader. Melnikov A.

endometrios

Under ett helt år behandlades jag med hormonella läkemedel för endometrios. Som ett resultat förvärvade åderbråck, tryck hoppade, min mage ached.

Jag läste om hälsosamt boende med vodka och började dricka en blandning av 30 + 30, först 3 gånger om dagen och sedan efter förbättring 1 gång om dagen. Som ett resultat återvände menstruationscykeln och trycket till normala.

Dessutom drack jag te från hallonblad och ett avkok från rötterna av hallon, åt branbröd.

Erfaren på kycklingar

En unik lösning - olja med vodka - min man och jag använder i två år och mår bra. Men jag vill uppriktigt erkänna att innan jag försökte detta verktyg på mig själv bestämde jag mig för att hjälpa mina små husdjur - kycklingarna.

Hon började ge vattnet till försvagade, döda kycklingar, så eländiga och försvarslösa, med en blandning av vodka och smör. Efter två eller tre dagar tittar jag på dem och känner inte igen - alla kör, pecking hirs med glädje.

Hon började uppleva blandningen på kycklingar - och det samma fantastiska resultatet - av 10 kycklingar, 7 började rusa varje dag.

allergi

Jag hjälpte mig mycket av en blandning av vodka och olja. I fyra år led jag av allergier. De sköt och tog piller och droppar. Medan hon behandlades, andades hon, och sedan låg hon näsan och flyttade sedan från den. Men jag läste om blandningen av vodka och olja och snälla - jag andas! Tack alla. Devyatkova E.

osteokondros

Jag kommer ihåg den bitterhet och förbittring dagen då jag av misstag köpte en hälsosam levande ordningskamp på en kiosk för några år sedan.

Du kommer att fråga: "Varför med bitterhet, varför med en förolämpning?" Ja, för att jag led i nästan två decennier (utbredd osteokondros) och jag botade på fyra månader genom att ta H. Shevchenko blandning enligt en hälsosam livsstilsrecept.

Så, om jag hade känt budbäraren ett dussin år tidigare, skulle jag ha varit frisk alla dessa år. Om du bara visste hur jag såg den här blandningen! Jag andas ut kraftigt, nypa min näsa med mina fingrar och stäng mina ögon, drick den. Jo, min kropp accepterar inte ens lukten av alkohol.

Och låt det vara lite, men - vodka! Hur som helst skapade denna "dödsliknande" blandning ett mirakel med mig: Jag glömde min många år av plåga och jag kan nu (tack, herre!) Ligga på sängen, med mina händer bakom mitt huvud. Hur vackert det är, kommer att förstå en som vet vilken osteokondros är i cervicothoracic regionen.

Shevchenko s vodka med olja

Information om en viss Nikolay Viktorovich Shevchenko och hans nyaste alternativa metod att behandla allvarliga sjukdomar med hjälp av vodka och solrosolja verkade inte så länge sedan - för bara några år sedan.

Man kan säga att denna teknik främjades tillsammans med andra mirakelkurer från cancer, allergier, stroke och andra sjukdomar, vilket läkemedel inte alltid kan besegra eller förhindra.

Vad har "ingenjören, uppfinnaren, den självlärdade biologen, kristen (tyvärr det här all offentlig information om honom) att göra med uppfinningen av metoder för läkning av dessa sjukdomar? Låt oss försöka förklara och för alltid avskräcka desperata patienter att kontrollera sig själva Shevchenkoens "vodka-smör" -diett.

Metoden för behandling av vodka och olja av Shevchenko

Men hela boken Shevchenko om vodka och smör publicerades, som påstås kunna bota sjukdomar, i vilken världsmedicin är maktlös. Det måste sägas att människor som Shevchenko - utmärkta författare med övertalningsgåvan - skickade ett stort antal människor till nästa värld.

Och allt för att de självklart trodde sig på sina bedrägliga idéer, inte mindre än Nikolay Shevchenko - i vodka och smör.

Så, vad är grunden för metoden att behandla vodka och smör med hjälp av Shevchenko-metoden, och hur man dricker vodka enligt Shevchenko för att bli en frisk person (den senare låter löjligt, eller hur?)?

Först av allt, låt oss presentera för alla receptet för en blandning av vodka och olja enligt Shevchenko:

  • Det är nödvändigt att blanda 30 ml vodka (eller moonshine, det viktigaste är att alkoholstyrkan är 40%) och samma mängd orefinerad solrosolja (eller annat vegetabiliskt fett),
  • då ska denna blandning skakas i några minuter,
  • ta sedan ett djupt andetag och drick snabbt "medicinen".

Shevchenko erbjuder att behandla solrosolja med vodka tre gånger om dagen i tio dagar, varefter det är nödvändigt att ta en 5-dagars paus och återuppta behandlingen.

Efter avslutad tredje behandlingscykel med Shevchenko olja och vodka är det nödvändigt att ta en paus i 14 dagar, varefter alla tre cyklerna ska upprepas tills fullständig läkning uppträder (med andra ord posthumt).

Du måste dricka det här "läkemedlet" 15 minuter före en måltid.

I sin metod "vodka med olja mot cancer" citerar Shevchenko många vetenskapliga fakta, hypoteser och annan information som bara en person med lämplig utbildning kan bekräfta eller förneka.

Enkelt uttryckt, "häller öronen" till dem som tror och lyssnar.

Vad ska varna den person som ännu inte har förlorat resurserna i sunt förnuft och slits mellan traditionell medicin och sådana "självlärdare"

  • Nikolay Shevchenko hävdar att hans metod endast är effektiv om en person helt vägrar någon annan typ av behandling (traditionell och icke-traditionell), - författaren till denna metod försäkrar att behandling av cancer med shevchenko olja med vodka kommer att hjälpa endast de människor tro på det (ett bra sätt att "tvätta händerna", det vill säga om vodka med olja inte hjälpte en person, det betyder att du inte trodde det);
  • Denna metod innebär en kost som kräver övergivande av mjölk och mejeriprodukter, liksom juice (enligt Shevchenko, skadar vitaminer).
  • Författaren hävdar att vodka med olja enligt Shevchenko för att förebygga och behandla allvarliga plågor av modernitet är ingenting annat än en gåva som skickas till honom av högre befogenheter för att berätta för denna metod för människor (tyvärr använder bedrägerier ofta religion i sina övertygelser).
  • Att vara patentägare, Nikolai Shevchenko själv, fick inte patent på sin unika metod, med hänvisning till det faktum att han bara var intresserad av att läka människor och inte i kommersiella aktiviteter.

Kontraindikationer för att ta vodka med olja enligt Shevchenko

Som man kan förvänta sig, har Shevchenko s metod "Vodka med olja från alla sjukdomar" inga kontraindikationer. Det är klart att du vill locka så många människor som möjligt till din bluff. Indikerar att denna metod har kontraindikationer för att använda en enda sjukdom, kommer författaren att förlora miljontals potentiella offer.

Recensioner om metoden för behandling av vodka och olja från Shevchenko

Förra hoppet att rehabilitera Shevchenko metod "vodka med smör" - recensioner.

Förresten finns det tillräckligt positiva recensioner om det, och det är normalt - de döda kommer inte längre skriva att den här metoden inte hjälpte dem, eller snarare, hjälpte dem att dö snabbare.

I regel skrivs recensioner av Shevchenko's "vodka och smör" -metod av släktingar till den avlidne, som av någon anledning inte anger klagomål, störningar eller helt enkelt vanligt mänskligt förargelse.

När det gäller positiv feedback, kan du med rättvisa säga dem. En kvinna hävdar till exempel att efter en diagnos av bröstcancer, har vodka och olja helt läkt henne.

Vi kan misstaga, men personer med denna sjukdom, åtminstone, ringer deras diagnos korrekt - den här gången och det faktum att tumören var verkligen malign, indikerade patienten inte, eller hon visste inte, det här är två. Därför, från vad hon behandlades, och om det verkligen hjälpte - det är inte klart.

Det finns inte tillräckligt med liknande recensioner om det mirakulösa sättet att bota cancer och många andra sjukdomar, men det finns inte tillräckligt med specifika registrerade fall.

För att försvara Shevchenko-metoden kan en sak sägas: Denna metod kan hjälpa en person till vilken läkare har fastställt en tidsfrist och skickats hem för att dö. Överraskande är placebo-effekten, till skillnad från Shevchenko-metoden, ett vetenskapligt bevisat faktum.

Självmedicinera inte! Det slutar väl inte alltid!

Shevchenko metod (en blandning av vodka och smör), del 1 | Var inte sjuk

Shevchenko-metoden (en blandning av vodka och smör) är långt ifrån idealisk, men Shevchenko erbjöd sig helt ointressant sin metod till folket, utvecklade en metodik, publicerade den och mer eller mindre fungerar det.

Med sin hjälp, människor förlänger livet, upplever inte de fruktansvärda smärtor som i regel åtföljer cancer i senare skeden av sjukdomen.

Innan du dricker, var noga med att säga: "En blandning av olja och vodka som tränger in i cancercellerna exploderar dem från insidan och förbränner dem i sin egen eld."

Vid behandling från de första dagarna kan vara sjuk och mycket stark smärta. Var inte rädd. Detta börjar din återhämtning. Ge inte upp: just nu bör du monteras mer än någonsin. Tro det. Glöm sött, mejeri, kött, bakning.

Behandling med blandningen renade hela kroppen (det här är från svaren). Framgång blir, men diet och blandning är oskiljaktiga. Idag kanske en blandning av vodka med orefinerad solrosolja är den bästa lösningen i arsenalen för traditionell medicin (hälsosam livsstil nummer 13 för 2000).

Shevchenko är fienden av alla rengöringsmetoder, han hävdar att blandningen själv är den bästa renare och immunmodulator.

Det är svårt att hålla med detta uttalande. De som behandlas enligt Shevchenko-metoden drabbas oftast av en fiasko på grund av kroppens berusning.

Det är nödvändigt att ta bort det med rengöringsprocedurer och kampen mot parasiter.
Först, de som tar blandningen, skulle det vara trevligt parallellt eller på vilodagar att använda åtminstone den berömda triaden av professor Ivanchenko.

Dess komponenter: Vanjskum (blomma korgar), gräs av malurt och klyftpulver. Grundläggande, d.v.s. endos för pulver från blommiga blommor - 1 g, dagligen - upp till 3 g; för malurt respektive 200-300 mg och upp till 1 g per dag; för klyftpulver - 0,5 g och 1,5 g.

Det är bättre att använda alla 3 komponenterna samtidigt. På den första dagen är en enstaka dos en halvtimme före måltiderna. På andra dagen - en enda dos före frukost och lunch. På den tredje dagen, för hela veckan, ta triad på en dos av 3 gånger om dagen före frukost, lunch och middag.

Därefter är det lämpligt att ta triad - 1 dos en gång i veckan i flera månader, ibland upp till ett år.

Förutom triaden, som tjänar till att förstöra ett brett spektrum av parasiter, skulle det vara ofarligt för patienter att rensa mage, njurar och lever. Det är tillräckligt att använda recepten N. Semenova. Förresten är leverrensning av Semenova och Clark nästan identisk. Endast Clark istället för citron tillämpar grapefrukt.

Se rubriken "Rengöring av föroreningar".

Vodka med olja lindrar framgångsrikt allergier, astma, diabetes, gastrit, magsår och 12 duodenalsår, av Wen, hemorrojder, osteoartrit, degenerativ disksjukdom, ateroskleros, levercirros, sinuit, cystit, prostatit, migrän, högt blodtryck, sköldkörtel, åderbråck, kvinnlig, hjärt, urolithiasis och många andra sjukdomar. Blandningen har en fördelaktig effekt på hela kroppen som helhet. Det ger syre till vår kropp, och syre är liv.

Effektivt recept "olja + vodka". Mycket bra resultat vid mag- och duodenalsår, med alla hjärtsjukdomar (arytmier, efter hjärtinfarkt).

Ett exempel på behandling av tarmcancer efter operation och kemoterapi. Patienten drack vodka med smör, levde efter operationen i 2 år och dog tyst utan de "heliga" smärtan och utan droger tack vare Shevchenko-metoden (HLS # 23, 2002).

Jag har länge skadat min rygg och ben. Patienten bestämde sig för att försöka dricka en blandning av vodka och olja för att förebygga 1 gång om dagen på natten. Redan på 3: e dagen kände jag mig bättre.

Scleroderma - Raynauds syndrom. Medicin är praktiskt taget maktlös. Patienten började dricka blandningen. Först, enligt metoden, utförde jag 3 cykler 3 gånger om dagen, och sedan började jag dricka 1 gång om dagen på natten. Samtidigt gör 2 gånger om dagen övningar på Nishi.

  • Sjukdomen utvecklas inte, även om den inte helt försvunnit. Under vägen försvann trofiska sår på benen, som inte läkade inom ett år. Under det gångna året tar patienten ingen medicinering, behandlas endast med en blandning och laddning enligt Nishi-systemet.
  • Exempel på att ta blandningen (HLS # 12, 2000): För 6 behandlingscykler försvann några röda fläckar på bröstet och buken, hemorrojder försvann, de inflammerade venerna i benen läkade, stolen återhämtade, kolecystiten förvärras inte. Medan jag inte kan klara astma, och hans knän inte kan behandlas till behandling.
  • Angina har förångat, stör inte duodenalsåret.
  • Användningen av väteperoxid greps av cancerpatienter. De frågar om det är möjligt att kombinera intaget av en blandning av vodka med olja med intag av peroxid.
  • Neumyvakins svar: "I båda fallen är slutresultatet detsamma - frisättningen av en stor mängd syre. I det första fallet uppnås det genom komplexa reaktioner.

Vid applicering av samma peroxid sker allting snabbare och enklare. Prova det! Jag tror att det inte blir värre. "

P.S. Friends! Om du gillade den här artikeln, om det visade sig vara användbar för dig, ber jag dig att klicka på knapparna "Like", "Class"

Shevchenko metod: vodka med olja mot cancer

Shevchenko-metoden är ett av de vanligaste och mest effektiva icke-traditionella sätten att bekämpa cancer. Trots att han inte garanterar 100% botemedel för patienten, gör han säkert sitt tillstånd enklare och förlänger sitt liv ett tag.

Receptblandning: vodka och olja

Ta 30-40 ml orefinerad solrosolja och samma 40% alkohol (vodka), häll i en glasbehållare, stäng locket tätt, skaka aktivt i 5 minuter, andas och dricka så snabbt som möjligt, vilket förhindrar att blandningen sönderdelas i olja och alkohol.

Du kan börja med 30:30-förhållandet, öka dosen till 35:35 och 40:40. Ta blandningen vara tre gånger om dagen i 15-20 minuter före måltid.

Det rekommenderas att endast tre måltider om dagen, i mellanrummen mellan måltiderna inte kan snacka, och på morgonen innan det första intaget av blandningen är förbjudet att dricka.

Författaren av metoden hävdar att behandlingen kommer att vara effektiv endast med tro och böner. Shevchenko's mix dricker 10 dagar, sedan 5 dagar - en paus. En fullständig kurs innehåller tre sådana upprepningar. Därefter måste du ta en tvåveckorsavbrott och starta en ny kurs.

Det kommer att ta lång tid att läka - två eller tre år kommer att gå före full helande. Det är omöjligt att bryta mot schemat, eftersom blandningen kommer att förlora sin effekt på kroppen och göra att tumörceller blir beroendeframkallande.

Du kan inte gå till badet och applicera uppvärmningsförfarandet, behandlas med andra antitumörmedel.

Cancer Prevention by Shevchenko Method

De som har funnit icke-cancerösa tumörer (cyster, noder, adenom, fibroider, polyper och andra) rekommenderas att ta en blandning av vodka med olja på morgonen och kvällen i samma mängd och enligt samma schema för att förhindra att de blir maligna.

Positiva aspekter av behandlingen

Shevchenko-metoden är universell för alla och kräver ingen speciell förberedelse av kroppen. Från de första behandlingsdagarna bör metastaser av maligna tumörer och andra patologiska tumörer stoppa.

Immunitet, tryck, hörsel, syn, metaboliska processer, temperatur och kroppsvikt, den månatliga cykeln hos kvinnor kommer till normal.

Vodka med vegetabilisk olja avlägsnar sand och små stenar från njurarna och gallblåsan, förstör maskar, bakterier, svampar och andra parasiter, lindrar förgiftning, läker sår, stoppar utvecklingen av osteoporos, åderbråck, diabetes, glaukom, grå starr.

Eventuella komplikationer av behandling med Shevchenko-metoden

Under de första behandlingsdagarna kan smärta i lesionerna och de mest oväntade platserna förvärras. Stora, sönderfallande tumörer orsakar blödning. Mage-tarmkanalen orsakar ofta en reaktion i form av illamående, halsbränna och flytande avföring. Under en tid kanske det kommer att bli svullnad, andfåddhet, känsla av klump i halsen, takykardi, aptitlöshet, svaghet.

Att tro på denna cancerbehandling eller inte är en personlig sak. Officiell medicin har inte bekräftat dess effektivitet.

Dessutom ger medicinska experter bara en poäng av tolv vid utvärdering av vodka i kombination med olja som botemedel mot cancer.

Effektiviteten varierar i intervallet från "ingen effekt" till "försämring", och bukspottkörteln och lever kan tåla en sådan daglig belastning endast i en helt frisk person.

Shevchenko metod vodka med olja

  • 1 Hur tolkar Shevchenko sin metod?
  • 2 Nackdelar med metoden

Att undersöka de föreslagna metoderna för cancerbehandling har jag upprepade gånger stött på publikationer som bokstavligen skriker att shevchenkoens metod för olja och vodka är nästan ett paradis för alla sjukdomar, inklusive cancer. Det blev intressant. Började leta efter information om författaren av metoden. Hittade bara enskilda skrotor.

Det var pinsamt, för i min forskning var jag van vid att kommunicera inte med mytiska forskare, men med specifika personligheter. Till exempel, onkolog kirurgen Alexach Mikhailovich från St. Petersburg. Detta är en riktig onkolog med en stor butik av kunskap och övning, med vilken jag kommunicerar personligen.

Så, fragmentariska uppgifter om Nikolai Viktorovich Shevchenko sägs vara en ingenjör som tog examen från Moskva Aviation Institute (Moscow Aviation Institute, som inte vet) och stod på den uppfinningsrikaste vägen. Under vägen blev Nikolai Viktorovich en självlärd biolog. Jag vill inte säga någonting om N.

Shevchenko som person är inte bekant och är inte van att skälla människor på ett oskiljaktigt sätt. Men Shevchenko-metoden för vodka med olja orsakar, om inte irritation.

Hur tolkar Shevchenko sin metod?

Jag vet inte hur N.Shevchenko kom med idén om vodka och olja för att behandla cancer, men processens biokemiska väsen är inte angiven någonstans. Tekniken är som följer.

Det är nödvändigt att blanda i lika delar (30 ml) orefinerad solrosolja och 40% alkohol (de säger att det är bättre att få högkvalitativ vodka), blanda upp den genom aktiv skakning och smula upp det.

Det är all behandling. Just? Allt genialt är enkelt.

Onkologi kräver konstant övervakning

Därefter måste du dricka denna vodka-lösning med olja enligt ordningen. En typisk krets med en paus. Drick tre gånger om dagen i 15 minuter före måltid i tio dagar. Sedan bryter fem dagar och igen 10 dagar. Efter tre tio dagar två veckors paus. Och igen kursen. Och så vidare tills återhämtning, vilket kan inträffa om några år.

Metodens nackdelar

Allt vad som helst, men det finns många men. Först och främst rekommenderar författaren av tekniken att man byter till det strängaste avslaget på alla dåliga vanor och inför en strikt diet. Även vitaminer bör avskaffas, eftersom enligt N. Shevchenko är deras överskott mycket skadligt.

Från vilket i så fall styrkan hos en person som försvagats av sjukdomen kommer att tas, förklarar författaren av metoden inte. Det finns ingen giltig motivering för alla dessa begränsningar. Naturligtvis krävs restriktioner, men inom rimliga gränser.
En annan viktig rekommendation från författaren är tro på metoden. Om en person inte tror att vodka med olja kan läka av cancer, så, enligt N.

Shevchenko, börjar inte ens tillämpa sin teknik. Denna rekommendation är redan "luktar" av något annat världsligt. Skriv om du inte trodde, och hjälpte inte, han är skyldig. En mycket bekant tolkning. På reflektion kan man dra slutsatsen att istället för vodka med olja kan man använda en mer behaglig uppsättning ingredienser. Om det bara fanns tro.

Dessutom är det dagliga intaget av den här heliga blandningen väldigt skadlig för tillståndet i magslemhinnan. Detta måste också beaktas.

Den farligaste rekommendationen N. Shevchenko

Men den mest farliga rekommendationen av N. Shevchenko är nödvändigheten att AVFÄLLA metoderna för officiell medicin, fram till avslaget på att ta ett brett sortiment av läkemedel, inklusive antibiotika. Detta är för mycket. De flesta olika healare riskerar inte att ta sådant ansvar för en persons liv, och N. Shevchenko tar det lugnt. Inget konkret utan att förstärka sitt självförtroende.

Talar om hur den föreslagna metoden uppstod, N. Shevchenko presenterar själv vodkas mirakulösa egenskaper med olja som ett meddelande ovanifrån. Åtminstone är det i den här venen som diskret berättar sin legend.

Du kommer att säga att det finns positiva recensioner om Shevchenko-metoden. Ja det finns det. Men notera själv att det inte finns en enda auktoriserad feedback. Alla recensioner är signerade typ A.N., eller patienten V.P. och så vidare. Det har bara köpt recensioner och ingenting mer.

De enda verkliga framgångsrika fallen, om de uppstår 99% kan hänföras till framgång i samband med avvisandet av dåliga vanor och vodka med olja kan spela rollen som en banal placebo.

Här, enligt författaren, är huvudkomponenten tro.

I alla fall är det upp till dig att bestämma vad du ska göra, men jag rekommenderar starkt att du inte använder "Stone Age" -metoden. Det nuvarande tillståndet för officiell medicin inom onkologi har förändrats avsevärt de senaste åren.

Ja, medan läkemedel för kemoterapi fortfarande är ganska dyra, ja, operationer är fortfarande ganska dyra. Men trots allt började S.Fyodorovs ögonkontakt med dyra operationer, men deras kostnader minskade successivt.

När tävling skapas inom onkologin kommer själva priset att minska. Ja, du säger att du inte kan leva för att se den. Ja du kan. Men det finns ett enkelt och inte mycket dyrt sätt - förhindra! Och vänta inte på dåliga tider.

Ta hand om dig själv just nu!

Shevchenko metod: olja med vodka, diet

Vi hörde om behandlingen med "Shevchenko-metoden" från den behandlande terapeuten. Själva närvaron av sådant sediment i flaskan med olja betyder inte något dåligt och är inte förbjudet. Grunden för metoden N.V. Shevchenko använder också en blandning av vegetabilisk olja och etylalkohol för behandling av olika sjukdomar, inklusive cancer.

Min metod på denna sida av onkologer (!) Fick en mycket positiv bedömning.

I vår stad finns det en positiv upplevelse av läkning i enlighet med din metod (4 fall), så när problem har berört vår familj, tänkte jag på din metod först.

Men min kollega, en läkare, en neuropatolog, personligen registrerade 3 fall av läkning under behandlingen med "Shevchenko-metoden" - från steg 4 (i början) till fullständig försvinnande av cancer tumörer.

Hon sa att hon hade en farfar på hennes hemsida med en diagnos: "Gallblåscancer med levermetastaser - T4NXM1". Så jag hittade din officiella hemsida på Internet - och bestämde mig för att behandla vår patient bara med den här metoden. Emellertid hjälpte strålterapi att lindra smärta i höft och nacke.

Som ett resultat, från och med idag har 3: e kursen av strålterapi ordinerats. Jag måste säga genast - jag tror inte på traditionell medicin vid behandling av cancer, och jag förväntade mig ungefär vad som händer nu.

För det tredje är det svårt att föreställa sig vad som skulle ha hänt om det inte var för denna balm. Eller snarare, inte svårt, men hemskt... Det finns blod i sputumet. Hon var före, men mindre. Det finns ett litet problem med separation av sputum.

Patentet ger emellertid inte rätten att använda (medicinsk metod) i medicinsk praxis.

I enlighet med lagen är sjukvård organiserad och tillhandahållen enligt de godkända reglerna och normerna, obligatoriska för alla medicinska organisationer.

Men 2001 upphörde patentet att fungera, och jag bestämde mig för att Ryssland inte kunde lämnas utan en dokumentär, officiell prioritet för denna behandlingsmetod. Och jag misstog inte mitt val.

Till exempel, om du dricker denna emulsion strängt enligt den föreslagna "basiska" metoden, så vanligtvis inom några månader, även i inketerade alkoholister, försvinner begäret för att dricka.

Området med tillväxt av solrosfrön med frön som är lämplig för att erhålla den önskade medicinska oljan byter längre norrut och öster om Ryssland.

Du kan använda "organisk" ("BIO") solrosfröolja, men bara "linol" (med ett övervägande innehåll av linolär fleromättad fettsyra).

Andelen i den "organiska" oljan av olika fettsyror måste nödvändigtvis anges på etiketten på flaskan.

Om den "organiska" oljan utsattes för hydrering (det vill säga ångas), bör självrespektiva kunder och köpare alltid skriva på etiketterna.

Vanligtvis är ju färre oljan enligt produktionsdatumet desto mer användbar är den desto mindre oxideras den och de mer användbara ämnena kvarstår i den. Om oljan "städas" mindre, faller fällningen snabbare där.

Till exempel kan du dricka blandningen vid 9, 14, 19 timmar; eller vid 7, 15 och 23, eller i andra timmar efter eget val. Endast de som har svårt att mata mat till matstrupen, och som inte har allvarliga sjukdomar, kan dra sig tillbaka från det.

Under inga omständigheter kan du ändra ovannämnda behandlingsschema, drick dosen av blandningen mer eller mindre än den som lagts av denna metod.

6.I obehandlad olja i solros, som omedelbart lämnar pressen, innehåller 5-8 mg / 100 g (mg%) klorogen syra.

När man insisterar vodka på frön minskar andelen alkohol i den, och dess emulgeringsförmåga försämras kraftigt.

Det vill säga en blandning av sådan vodka och olja erhålls snabbt exfolierad efter att ha slagits och en sådan blandning är mycket svårare att dricka, den är sämre tolererad av patienterna.

Namnet på vår stad i Turkmenistan är Balkanabad (Nebit-Dag), inte långt från Kaspiska havet. Om fall av läkningsmix jag vet, men lite.

Dessutom observerades inte kosten alls, och oljan var bara oförfinerad (specifikt vilken typ, vet han inte). 3. Det var problem i vår familj.

Ja, för att jag vill tro på ett mirakel, i testet från ovan - och inte att lura och ge upp. Som sagt säger: "Gud ger inte outhärdliga prövningar och bördor." Vi tror på ett mirakel.

Han behandlades med din metod i 15 år och dog vid åldern 90 år. Och överraskande stöder de den här tekniken. Och dessutom ge exempel på läkning. 5. Skrivelse daterad den 23 februari 2012: Jag bestämde mig för att skriva ett brev på grund av besväret med min bror. I september 2011 diagnostiserades han med cancer i den 4: e graden nedre delen av vänster lunga med metastaser till skelettsystemet.

Gör allt strikt enligt denna metod (även idag, om du inte har börjat än) och uthärda allt vad som än händer med dig.

Vi vet flera fall av framgångsrik behandling av allvarliga sjukdomar enligt samma metod enligt Shevchenko-metoden, inklusive cancer. Personligen vet jag två. Många sådana exempel beskrivs i böcker och tidningar.

Att ta blandningen enligt dessa varianter av metoden bör också vara 15-30 minuter före en måltid och på samma schema som visas i huvudmetoden.

Vodka med olja från obotliga sjukdomar! Få vet om Shevchenko metod...

Shevchenko-metoden används för att utrota många "obotliga" sjukdomar.

Cancer, sarkom, levercirros, hepatit, pankreatit, nephritis, eventuella sår, diabetes, högt blodtryck, angina pectoris, artrit, astma, allergier: författaren till metoden är säker på att den korrekta behandlingen med vodka och olja kommer att ge ett positivt resultat, stärka immunförsvaret och återlämna viljan att leva till personen vidare vidare

Nikolay Shevchenko varnar för att det är omöjligt att sluta behandlingen med denna metod, ljuga för en patient om sin diagnos och behandlas av andra populära metoder som kan påverka resultatet.

Vid mottagandet av en terapeutisk emulsion bör du överge djurfett, oljekonsumtion (det är endast möjligt som en del av en emulsion), godis, söta frukter. Endast i detta fall kommer oljan med vodka att fungera!

Vodka med olja

Ingredienser:

  • 30 ml orefinerad solrosolja
  • 30 ml 40% vodka
  • tank med lock för agitation

BEREDNING:

  1. Var uppmärksam på kvaliteten på olja och vodka, som kommer att ingå i den terapeutiska blandningen. Oljan måste vara oförfinerad, fräsch. Vodka styrka - inte mindre än 40%.
  2. Skaka vodka med olja i 5 minuter och drick så fort som möjligt.
  3. Ta blandningen 3 gånger om dagen 20 minuter före måltid. Blandningen ska vara full i 10 dagar i rad, ta sedan en 5-dagars paus. Och så i rad två gånger. Tredje gången, drick blandningen i 10 dagar och var noga med att ta en paus i 14 dagar. Detta är en behandlingskurs. Under inga omständigheter ska du ändra ovanstående behandlingsschema, drick dosen av blandningen mer eller mindre än den föreskrivna metoden.

Denna behandlingsmetod var väl känd för en tid sedan och hjälpte många människor. En nyligen bekant av min mamma, en läkare av yrke, bestämde sig för att ta en liknande kurs: hon diagnostiserades med multipel skleros. Kvinnans tillstånd har förbättrats!

Det finns dock negativa recensioner om Shevchenko-metoden. Kom ihåg att något betyder att du måste tillämpa klokt och försöka lära dig så mycket som möjligt om den valda metoden för att göra allt korrekt. Effektiviteten av behandlingen enligt Shevchenko beror på den starka antimikrobiella och antiparasitiska effekten av drycken.

Kanske du vet något om Shevchenko-metoden, kanske dina vänner vet eller du själv har försökt denna behandling. Berätta för oss i kommentarerna, det här är viktigt!

Metod Shevchenko - hjälp eller skada i kampen mot cancer? - slå cancer

Metoden att behandla cancer med en "helande" dryck - en blandning av vodka och orefinerad solrosolja - "upptäcktes" av Nikolai Shevchenko i färd med att leta efter recept på en fruktansvärd sjukdom och samtidigt andra sjukdomar som har hemsökt mänskligheten i århundraden.

Den "gudomliga" ursprunget till "medicinen" och den svåra vägen till "perfektion av tekniken"

Enligt uppfinnaren var valet till förmån för vodka med olja gjord av honom för "ett tecken från ovan." Mer specifikt lärde han sig om den terapeutiska effekten av vodka-oljekockeln från "vanliga människor från folket", som blev av med avancerade former av cancer med hjälp av ett opretentiöst och billigt mirakelmedel och glömde den dödliga sjukdomen för alltid.

Men möten med dessa mystiska och underbart helade människor (deras namn, diagnoser och sociala status, herrkvarts Shevchenko avklassificeras inte) inträffade över natten, omedelbart efter metodens författare, medan de läste Nya testamentet, genomsyrad av sann tro och lita på Guds hjälp på jakt efter själens frälsning och kropp.

Vodka med olja

Det var mycket svårare att hitta den rätta procentandelen vodka och olja, den "terapeutiska dosen" av termonukleär dryck (singel och daglig) och varaktigheten av "behandlingsförloppet".

Inte konstigt: det är svårt att skapa droger, inte bara med medicinsk, men också någon form av utbildning.

Den uppfinningsenliga tendensen, ingenjörens nyfikenhet, korrosiviteten hos en patentspecialist och den fragmentariska kunskapen, som Shevchenko fick i självundervisning, grundar sig på biologi och medicin gjorde sitt jobb: genom försök och fel hittades "guldformeln".

Det visade sig att mottagandet av "mirakelmedel" som erhållits genom att aktivt skaka 30 g vodka och 30 g olja i en sluten behållare, kan en gång för alla rädda den ortodoxa delen av mänskligheten från dödliga sjukdomar genom att skicka farmakologer och läkare direkt till arbetsutbytet.

Sedan dess (eller snarare sedan början av 90-talet i förra seklet) har Mr Shevchenko förbättrat och utvecklat sin metodik, donerar till bara människor... hopp om helande. Tja, och det här är mycket. Som ordspråket säger, "välsignad är den som tror"...

Dessutom, till ära av den självlärda eskulapen, bör det noteras att han fortfarande erkänner att hans unika hälsodryck inte har effekt i vissa "försummade fall", vilket ganska rimligt märker att ingen existerande medicin är en panacea för någon sjukdom.

Shevchenko metod: machinations av avundsjuka och konkurrenter

Som det alltid händer med genier och messias, som gick in i massorna med "Guds gåva", mötte Shevchenko många byråkratiska hinder och korruptionsintriger från konkurrenter och avundsjuka människor som "fullständigt oförtjänt" skrev ned den ortodoxa uppfinnaren till charlataner.

Enligt folkläkaren var det en öppen "raiding": tuffa killar med ett mörkt förflutet berövade honom ett patent för en "uppfinning", utnyttjade frukterna av andlig och mental aktivitet och ansträngande (men till ingen nytta!) Försök att använda den "gudomliga upptäckten" för sina egna själviska syften. Medan den rättfärdiga pionjären inte tar ut ett öre från sina "patienter"...

(Den rimliga frågan om vilka medel Shevchenko lever för föreslås i sig. Men vi kommer att släppa bort det, eftersom vi inte sätter oss själva målet att hitta inkomstkällor för "folkläkaren".)

Vodka + olja: grundläggande regler för mottagande från författaren av metoden

Låt oss vara objektiva: En detektivhistoria med en "fångst" av ett patent ser fascinerande ut, men inte för trovärdigt. Att överväga en ingenjör som har gått avstånd från teknisk synvinkel som en "stor och fruktansvärd bedragare" har all anledning inte bara bland "konkurrenter" och "avundsjuka". Smärtsamt slår av adventurism från följande behandling, populärt kallad "vodka oil 30 by 30":

  • Nyberedd blandning tas tre gånger om dagen några minuter före måltiden. Förresten är själva processen med att använda "läkemedlet", som du behöver dricka i en smula, hålla andan, utsatt för en mycket viktig punkt. Varför det är nödvändigt att hålla andan är inte specificerad, men att dricka vodka i en smula är svårt på ett annat sätt, så vi kommer inte att krossa. När det gäller den nyberedda blandningen och dess hastighet är allting enkelt här: den instabila emulsionen sönderdelas snabbt i dess beståndsdelar, och inom några minuter efter skakningen upphör vodka och olja inte bara att vara medicinsk utan även i allmänhet homogen blandning. Så du kan inte tveka!
  • Efter 10 dagar i "behandling" tas en 5-dagars paus.
  • Efter tre sådana kurser av oljeterapi ökar pausen till två veckor.
  • Och då börjar allt. Och det fortsätter tills återhämtning, vilket... inte bör förväntas inom en snar framtid. Det visar sig att för att uppnå effekten borde du dricka vodka med olja i en smula i åratal!

Shevchenko metod: uppmärksamhet - fara!

Som ett resultat förlorar cancerpatienten någon chans att verkligen effektiv vård.

Naturligtvis är kemoterapi också gift, men den skadliga effekten av kemoterapeutiska läkemedel på tumörceller har testats och bekräftats (i motsats till effektiviteten hos Shevchenko's mirakulösa blandning).

Och det är viktigt att den officiella behandlingen är framgångsrik. Dessutom finns idag ett antal effektiva hjälpmetoder som kan minska de negativa effekterna av kemoterapi och strålning till ett minimum.

Men det här är inte allt: den självlärdade läkaren förklarade "krig" på antibiotika och andra viktiga droger och hävdade att deras användning skulle försvaga den livgivande effekten av alkohol och linolsyra, som endast är rik i orefinerad olja av ett speciellt slag.

Förresten är det sista uttalandet ett av de utmärkta smutthålen för vård av "uppfinnaren" från ansvaret, om plötsligt går en av de besvikna patienterna eller deras släktingar för att klargöra förhållandet.

Svaret på en sådan förmodad sanningssökare är enkel: det var inte nödvändigt att använda fel olja (som ett alternativ - vodka av låg kvalitet)!

Dessutom insisterar Shevchenko på att patienten inte äter mer än tre gånger om dagen (vilket är absolut oacceptabelt för problem med lever, tarmar, mag, bukspottkörteln, närvaro av metaboliska störningar) och förbrukar inte mejeriprodukter.

På morgonen, innan du tar en "cocktail", är det förbjudet att inte bara äta, men också att dricka. Därför faller morgonolja-oljan "strejk" på en helt tom mage och tarm (med konsekvenserna av sådana attacker på alkoholister under lång tid, och gastroenterologer misslyckas ofta utan framgång).

Alla vet att alkohol är gift. Särskilt - för barn. Men folkläkaren är så säker på användbarheten av hans metod att han helt tar bort alla åldersbegränsningar. Det visar sig att vodka och smör tre gånger om dagen kan "bota" barn och gravida kvinnor.

Det är värt att notera att metoden har sina fördelar. Men vid närmare kontroll har dessa fördelar ingenting att göra med de "mirakulösa" egenskaperna hos helande potionen.

Vad är bra "vodka med olja från Shevchenko"?

Vi har redan nämnt att skaparen av mirakelreceptet aktivt främjar den ortodoxa religionen. Och han hävdar att endast en djupt religiös person kan bota cancer och andra farliga sjukdomar med hjälp av den metod som han föreslagit. Därför är daglig uppriktig bön ett obligatoriskt "tillägg" till en alkoholhaltig cocktail.

Denna omständighet, i vår uppriktiga övertygelse, kan i vissa fall leda till en positiv effekt (den så kallade placebo-effekten). Det vill säga, kombinationen av självförslag med avslag på dåliga vanor och undvikande av negativa tankar kan verkligen lindra patientens tillstånd, om inte för alkohol och olja på tom mage...

En annan positiv aspekt av "Shevchenko-metoden" är förbudet mot användningen av söta livsmedel, men denna begränsning uppfanns långt ifrån att vara en "stor uppfinnare", men snyggt "lånas" av dem från alla erkända principer för lämplig näring som rekommenderas av onkologiska patienter.

Sammanfattningsvis

När en person står inför ett allvarligt problem, blir hans liv en konstant kamp mot fysiskt och mentalt lidande, och hans världsutsikt förändras radikalt.

För cancerpatienter är orden "ohälsosam" ofta bara ett tomt ljud: vad mer kan du vara rädd om om hälsan redan är förlorad och sannolikheten för att förlora ditt liv är så nära som någonsin? Det är inte förvånande att många desperata är redo för några experiment: det viktigaste är att leva, och det är svårt att argumentera med det.

Det enda problemet är att i sin absoluta majoritet "folkmetoder" är maktlösa i kampen mot cancer, och oftare förvärrar de bara prognosen för sjukdomen.