Lungcancer kemoterapi recensioner

Lungcancer är av 2 typer
småcellscancer och
Icke-småförsäljning av cancer hos icke-rökare. I denna sjukdom påverkar sjukdomen lungorna, till skillnad från andra typer, och går sedan in i lymfsystemet, och värst av allt, i benet.

3 månader sedan dödade min man av en sådan sjukdom, symptomen i form av svår smärta visade sig i slutet av maj, diagnosen gjordes den 10 juni, de hade inte ens tid att starta kemoterapi, eftersom interna blödande metastaser uppkom. Ugas, förlorad en och en halv till 20 kg på morpheine. En fruktansvärd sjukdom, mycket aggressiv och vanligtvis detekterad i senare skeden.

kemoterapi för lungcancer

Registrering: 02/25/2011 Meddelanden: 13

Hur spåras kemoterapi dynamik?

Min man (44 år) har lungcancerstadiet 4.
För närvarande administreras den andra kemoterapikursen (etoposid + cisplastin). Totalt tilldelat 4 kurser
och sedan hans metastasering till humerus bör göras till Pomegaru.
Kan du snälla berätta hur effektiviteten av kemoterapi övervakas?
Vi överför analysen (ROE, Lekocytes, hemoglobin) först före kemi, om vi skulle tilldela ytterligare forskning mellan kemis?

Registrering: 02/25/2011 Meddelanden: 13

God eftermiddag
Jag ställde inte på rätt sätt frågan?
Kära läkare, kan någon svara på spårning av effektiviteten av behandlingen?
På sjukhuset, på samma sätt, istället för klara svar får du några vaga saker, eller läkarna lämnar vanligtvis svaret.

Registrering: 10/16/2003 Meddelanden: 4,520

Rätt, men förmodligen inte riktigt i den delen. Det skulle vara bättre att uttrycka det i "kemoterapi" - jag skulle svara dig igår (bara igår stängde jag alla frågor där).

Lungcancerstadiet 4.

God eftermiddag, 29 februari 2016, var min far diagnostiserad med lungcancer 4 msk. med levermetastaser. Lungorna störde inte mig, min rygg gjorde ont i 2 månader och ett utslag på min kropp började för tre veckor sedan. Drog uppmärksamheten på levern - och av den gick. Nu på undersökning. Frågan till de som har stött på är att göra kemoterapi eller leva så länge som det inte finns någon behandling. Och dela din erfarenhet hur mycket kan du leva? Jag kommer att vara väldigt tacksam

tack och jag kan inte sova - bara om det och tänka

Det tar tid. Om påven är en troende, bekänna den. Om det är mycket dåligt (åh, hur man inte säger sådana saker) - samla (det här är inte bara för att dö, för allvarligt sjuk, snarare). Endast inte med våld. Min egen frågade, även om jag redan hade lärt allt i kyrkan förut, och det var bara där att de väntade på mitt kall att komma.

Min man hade lymfogranulomatos i 3 steg, han var 22 år gammal. De tog 2 droppare av kemi och lämnade sjukhuset. Det fanns inga förutsägelser, de sa att alla processer var mycket snabba på den tiden. Det var fallet 2008. Vi lämnade sjukhuset och började hälla isvatten över Ivanov två gånger om dagen (två hinkar med isvatten från benen, botten och resten på huvudet), 36 timmar utan vatten varje vecka, och min man gick till Mirzakarim Norbekovs självläkande kurser. År 2016. Mannen byggde garaget själv, gjorde reparationer från grunden i huset, födde två friska barn (pah-pah), går nu till gungstolen och bara minns jag om sjukdomen när han börjar samla på sommaren till sjöss.. Han måste sakta ner. Prova allt! Ge inte upp! I vår musikskola med metastaser över hela kroppen skickades vi hem för att dö vår mycket bra huvudlärare, en väldigt snäll kvinna. Det var ungefär 6 år sedan.. Vi träffade henne - hon byggde den, hon snyggare))))))))) Det behandlades med pumpasjuice och ångad havregryn och tro på hennes helande - hon kunde inte dö, hennes mamma låg hemma - det här är hennes ord.. Och vem ger sig omedelbart - han förlorar ((((((((((Sök efter sätt som du gillar - och allt kommer att dyka upp Om du behöver berätta mer hur vi behandlades, fråga, vi kommer gärna att berätta vad vi vet. Låt inte gå ki. Fight.

Jag böjer för människor som du! Gud välsigne dig!
Och författaren till styrkor - allt kommer att bli bra, du kommer att klara av sjukdomen !!

Forum: Hur man botar lungcancer genom folkmedicin

RESULTAT: 21 Rubrik: CANCER, FORUM

Hur botade du lungcancer? På vilket stadium har du diagnostiserats? Vilka är de första symptomen och tecknen som gjorde att du gick till en läkare? Har du haft kirurgi eller var det för sent? Hur fick du kemoterapi? Använde de folkmekanismer?
Kan sarkoidos i lungorna behandlas med folkrättsmedel?

Gå till diskussionen och läs recensioner

21 kommentarer på " Forum: Hur man botar lungcancer med folkmekanismer "

Min man diagnostiserades med lungcancer från små celler. Bra människor tog en hälsosam livsstil. Jag började studera "Cancer kan vinnas" rubrik. Hon slutade med metoden för Dr. Tsvetkov, som beskrivs i HLS 2001 nr 12. Jag började övertala min man att bli behandlad med hjälp av den strängaste kost och akonit ört. Mannen var inte överens, men efter två kemoterapi kurser, gick han ändå överens. Sedan 22 juli 2005 har vi behandlat örter under överinseende av Sergei Ivanovich Tsvetkov. Betydande förbättringar började, metastaser försvann, den abrupta minskningen och sedan försvann tumören helt. Våra onkologer säger att det i deras praktik är ett unikt fall. Vi är glada, men vi förstår att vi inte kan slappna av, för vi måste fortsätta behandlingen för resten av våra liv. (Påminnelse från tidningen "Vestnik med hälsosam livsstil" 2006, nr 5, s. 24).

Tsvetkovs metoder för behandling av cancer publicerades också i "The Healthy Living Bulletin" 2002, nr 3, 2003, nr 3 och 24.

Vem ska du rådgöra med? Om onkologen endast erbjuder kirurgi? inget annat alternativ?

Vi borde vara glada att de erbjuder en operation. Lungcancer ger vanligtvis inte symptom och det är bara detekterat i steg 3-4 när operationen är sen. Folkmekanismer används bäst när läkare ser att behandlingen är meningslös och patienten får "läka" hemmet och bara ge honom smärtstillande medel. ja, om operationen var klar och de fick gå hem, ingen behandling gavs, då kan du också stödja kroppen med folkmedicin, Onkologi är en sådan sak. att om det finns, måste du behandlas för livet. Även om test visar att det inte finns någon sjukdom.

Jag läser många forum, läs recensioner av personer som slår cancer 4 grader. Och jag vill säga att de som är botade försöker hjälpa dem som är sjuka.
För 3 år sedan diagnostiserades min mamma med en 4-graders cancer i magen. Läkarna sa att de inte kunde göra någonting, de skickade mig hem. Jag sökte hela Internet, alla forum, kommunicerade med privata kliniker, resultatet är noll. Men då snubblat jag på en recension i forumet, där den kurerade personen satte telefonen ner där hon kunde vända sig till hjälp, min mamma konsulterade och började behandling. För närvarande är min mamma frisk, behandlingen har hjälpt.
Jag snubblade nyligen över en artikel där en man besegrade cancer och insåg att hon behandlades på samma sätt som min mamma var behandlad. Vi kontaktade också detta telefonnummer för 3 år sedan. Men nu svarar han inte.

Tja, om folkhjälpmedel hjälper, är vi redo att dricka något för att förlänga livet, men jag vill leva

Men en genomgång av behandlingen av sarkoidos folkmekanismer. Inte riktigt cancer, men behandlingsmetoden är densamma som i onkologi.

År 2000 diagnostiserades jag med sarkoidos. Jag visste ingenting om "HLS" då, men boken Shevchenko "Cancer. Det finns inga hopplöst sjuka människor. " Jag bestämde mig för att detta var min chans att bota sarkoidos. Hon vägrade från prednisolon, TB-läkaren insisterade inte.
Att dricka blandningen (30 + 30) började i november 2000, 3 gånger om dagen och följde strikt efter kosten. Varje dag kände jag mig bättre. I september 2001 visade bilden betydande förbättringar. Fram till november 2001 såg jag fortfarande blandningen 3 gånger om dagen och de kommande 7 månaderna - 1 gång om dagen. I november 2002 visade bilden att allt är rent. (Källa: "Bulletin of healthy lifestyles" 2003, nr 2, s. 17).

Min bror har en lungsarcoidos. Jag vände mig till tidningen "Vestnik ZOZH" med en begäran om hjälp. Det kom många recensioner med folkrecipes. Nu vill jag dela de recepten som hjälpt oss i behandlingen.
1) Ta hundrosinfusion - 1 msk. l. frukt på 1 liter kokande vatten.
2) Det är groddar vete, flingor, gröna.
3) Drick denna komposition: 400 g honung, 300 g aloejuice och 700 ml gott torrt rött vin. Förvara 5 dagar i kylskåp. Drick 1 msk. l. 3 gånger om dagen 30 minuter före måltiden. Drick hela kompositionen och ta en paus i 1 månad. Utför 3-4 kurser per år.
4) Förbered propolis-tinktur - 20 g propolis per 100 ml alkohol. Insistera på en mörk plats i 1 vecka. Drick 20 droppar i varmt vatten 1 timme före måltid 3 gånger om dagen.
Tack igen till alla som skickade recept av folkmedicin för bröderna. Han behandlas fortfarande, tar propolis och dricker rosehip te, men resultaten av undersökningarna är bättre. (Påminnelse från tidningen "Vestnik med hälsosam livsstil" 2000, nr 15, s. 18).

Min mamma diagnostiserades med central cancer i rätt lunga, grad 4 metastaser på vänster lunga. Utsläppad hem, som oanvändbar, och kemi är inte lämplig på grund av metastasering. Hemma började de behandla cancer med Shevchenko-metoden. Det blev ännu värre, allt svullet, trycket ökat, andfåddhet, inte sovande på natten. Säg mig, snälla, kommer ASD2-fraktionen att hjälpa oss?

Margarita, det är inte möjligt att säkert säga om ASD kommer att hjälpa till att bota lungcancer. Allt beror på patienten, på hans humör. Om en person tror att ASD kommer att hjälpa, och börjar behandlas med tro och uthållighet, kommer han att återhämta sig. Och om han är botad och tänker: "Åh, det är allt förgäves, jag är inte en långsiktig hyresgäst", det hjälper inte. Och så betyder det. Cancer är en sådan sjukdom att endast patienten själv kan bota den, och alla läkare, alla folkmedicinska åtgärder, är bara patientens hjälpmedel i kampen mot sjukdomen.

Snälla hjälp uncle lungcancer, vad ska man göra? Hur man behandlar och verkligen gör det alls? Läkare vägrade att göra någonting

Jag sa aldrig till min mamma vid 74 att hon hade lungcancer, så hon försöker mycket svårt att återhämta sig. Men en ung doktor lär sig mer om oss än läker. Som ett resultat har vi idag en stark allergi mot dexometason, och jag har precis köpt paketet igår. Och så ständigt - en sak passar inte, då en annan. Och var vart går dessa droger? Berotek ska ersättas med berodual, nu testar vi theofedrin.
Vi kunde inte dricka ASD-2 fraktionen, inte på grund av lukten, lukten är inte så otäck, vi var mer rädda. Kunde inte behandla cancer ASD-2 på grund av sin bitterhet.

Tack vare information från tidningen "Vestnik ZOZH", botade vi vår dotter av sarkoidos. Diagnosen gjordes för 2 år sedan och bekräftades av en diagnostisk operation. Hormonbehandling har ordinerats. Vi studerade mycket material om sjukdomen, och hittade inte ett enda exempel på botemedel mot hormoner. Lyckligtvis för oss, 2003 en hälsosam livsstil №2 hittade en översyn av hur en kvinna kunde bota sarkoidos med hjälp av Shevchenko-metoden. N. Shevchenko skrev direkt, hans svar stärkte oss i beslutet att inte tillgripa hormoner. De började behandla sin dotter med vodka och smör.
Redan efter 3 månaders kurs sågs en förbättring på röntgenbilden, och i 10 månader visade tomogrammet att det inte fanns någon sarkoidos. Först därefter erkände vi doktorn att vi inte tog prednison. Och även om doktorn var skeptisk till vår nationella metod för behandling av sarkoidos, gav hon fortfarande vår kontakt till en kvinna som inte kunde bota denna sjukdom med hormoner. Nu och denna kvinna efter ett år med att applicera vodka med olja började en positiv trend. (Källa: "Bulletin of healthy lifestyles" 2007, nr 9, s. 8).

I januari 2001 genomgick jag en annan undersökning på sjukhuset, varefter jag fick veta att jag hade lungcancer. Jag vägrade operationen och jag släpptes ut. Började tänka vad man ska göra. Jag hade många böcker om traditionell medicin och filerna i tidningen "The People's Doctor". Till att börja med spenderade jag fast enligt Broys-metoden - jag drack bara juice i 42 dagar. Shevchenko använde tekniken - vodka med olja 30 + 30. Med tillkomsten av bolotovtekniken bodde han på den. Jag tar kvass på celandine och "royal vodka", jag dricker väteperoxid enligt Neumyvakin. År 2004 undersöktes han i onkologiska dispensar, och jag fick inte diagnosen cancer. Hela familjen stödde mig i behandlingen. Det hjälpte till att bota andningsövningar på lungcancer på Strelnikova. Jag har arbetat det noggrant och propagandiserar allt.
Trots att jag är nöjd med resultaten från undersökningarna fortsätter jag att dricka kvass för celandine och "royal vodka". (Påminnelse från tidningen "Vestnik med hälsosam livsstil" 2006, nr 4, s. 24).

Behandling av cancer med tjära är verkligen effektiv, människor i 4: e etappen av cancer var helt botade, de behandlades i 2 år. Jag dricker tjära, jag brukade smaka på mig, men jag lukter knappt det. Jag dricker björk tjära med mjölk från 1 droppe till 40 och från 40 till 1 droppe, 10 dagar paus och upprepa kursen igen. Människor med cancer, missa inte tiden, behandlas med björktjära. Jag skrev i Aibolit tidningen nummer 4, sidan 12, artikel "När det inte finns någon väg ut". Mjölken med tjära kommer att bli full, farfar Marchuk gjorde just det (se föregående artikel om behandling av lungcancer med folkmedicinska lösningar). Läka och återhämta sig

Min far hade lungcancer, diagnos: Perifer midrange av överloben med centralisering av höger lunga T2HxM1, (IV), flera metastaser i lungorna, lever och ryggrad. De fick reda på väldigt sent, men kemin var inte vägrade att göra, eftersom testerna fortfarande inte var dåliga, och hälsotillståndet var inte så dåligt. Vi gjorde kemi ett par gånger, vår hälsotillstånd försämrades, testade också, och min far led mycket, och vi var helt enkelt förbjudna, avbrutna, och vad borde sådana människor göra nästa, sitta och vänta på en älsklings död och älskade en och han är bara 56 år det var. Vad vi bara inte accepterade försökte inte ge till fadern: gifter, vodka med olja, hemlock, asd, men inget av ovanstående gav en positiv effekt. Det finns människor som kan hjälpa sådana patienter. Jag hittade det här, han skickade en del läkemedel till fadern, efter några månader steg hemoglobin128 bra från sin far, men det var bara 77, de biokemiska testerna förbättrades, och viktigast av allt försvann chokhostan, han gav inte sin far något liv. Därefter uppmärksammade läkarna igen min faders behandling och föreskrev läkemedlet Iressa - ett läkemedel mot cancer. Fadern behandlades under mycket lång tid, men allt detta gav en positiv effekt, tumören sjönk i sig och metastaserna i organen förvandlades till kalcinater, dvs. tillgängliga metastaser slutade att utvecklas i organ. Pappa hade en operation för att ta bort tumören och en annan kemi, och nu är allt inte dåligt. Var tredje månad observeras han och överlämnar alla nödvändiga test. Det finns människor som kan hjälpa sådana patienter, även om de kan förlänga och förbättra livet för sådana patienter, eftersom varje utökad levnadsdag för våra nära och kära är en dag när vi kan se att prata med dem.

Jag hade lungcancer, genomgått 6 kemoterapi, men cancerutvecklingen fortsatte, det fanns ingen mening att göra ytterligare kemoterapi, jag bodde på smärtstillande medel. Skal tinktur av akonit, det blev ännu värre. Sedan hittade jag läkare av herbalists, jag började dricka örter, det blev lättare, jag slutade ta smärtstillande medel, ett år senare skickades jag till operation. metastaser försvann. Operationen var framgångsrik, många år har gått, tack gud det var inget återfall. Alla har sin egen väg, det viktigaste är inte att sluta, det skulle leva.

Alla hjärtans dag! hur många gånger om dagen "Jag dricker björk tjära med mjölk från 1 droppe till 40 och från 40 till 1 droppe, 10 dagar paus och upprepa kursen igen. Människor med cancer, missa inte tiden, behandlas med björktjära. "

Marina, vanligtvis tjära för cancerbehandling tas 1 gång om dagen

Professor i kemi Taranenko V. G. Berlin. Mer än en timme sedan kom från doktorn. Jag kommer att vara extremt kortfattad. I början av mars bestämdes diagnosen: Lungcancerstadiet 4A. Jag noterar att jag aldrig rökt eller drack. Och nu var mycket uppmärksam. Den första goda nyheten: cancer är inte liten cell. Vidare i det motsvarande institutet bestämdes att cancercellen nådde endast steg 2 av mutationen, och det finns bara 5 av dem. Detta är ett mycket sällsynt fall, eftersom behandlingen i detta fall är lätt. Läkaren som undersökte cellen sa att det här är lycka, eftersom det finns ett läkemedel i Tyskland som härdar cancer vid detta stadium av mutation. Ett samråd med läkare beslutade om behandling: 1. Dagligt intag av en tablett GIOTRIF-medicinering (kostnad på 28 tabletter är 2530 euro). 2. 3 gånger i veckan injektioner i magen ISCADOR. Jag kommer att berätta mer om allt senare genom att organisera min sida på YOOTBE. Resultat: Datortomografi från 29 06 2018 visade en minskning av tumören i båda lungorna till en återstående tätning, inga lymfkörtlar. Nästan ingenting. Det rekommenderas att ta behandlingen ytterligare. Operationen är inte nödvändig.

Jag har läst mycket positiva recensioner om behandling av sarkoidos med folkmedicin från tidningen om hälsosam livsstil, eller snarare om behandlingen enligt Shevchenko-metoden. Jag har länge känt till den här metoden och min man har behandlat det tredje året av denna sjukdom med hjälp av Shevchenko blandning. Sjukdomen utvecklas inte, men passerar inte. Så inte alla hjälper denna blandning så bra.

Recensioner av lungcancerpatienter

Lungcancer innehåller en hel grupp maligna tumörer som utvecklas från bronkialceller, lungparenchyma eller pleuralplåtar. Patologin påverkar vanligtvis rätt lunga. Sjukdomen är vanligast efter melanom, men lungcancer är mer sannolikt än hudcancer för att få biverkningar.

Diagnos av sjukdomen och dess aktuella behandling kan framgångsrikt besegra cancer. Modern utrustning och diagnostiska metoder gör det möjligt att fastställa diagnosen vid inledningsskedet, förhindra metastaser och förbättra prognosen.

Lungcancer behandlingsmetoder:

  • Kirurgiska behandlingsmetoder - Med denna metod kan du helt avlägsna neoplasmen vid de första stadierna eller ta bort metastaser eller delar av tumören för att lindra patientens tillstånd. Ibland utförs kirurgi för att eliminera vissa symtom. Denna metod har många kontraindikationer och kräver viss beredning av patienten, tillgång till specialister, utrustning etc.
  • Strålningsmetod - utförd som monoterapi för radikal eller palliativ behandling, och i kombination med kirurgiska metoder.
  • Kemoterapi är en metod där vissa droger hjälper till att minska tumören, förhindra metastasering. Denna metod tillåter inte att radikalt bli av med sjukdomen.

Recensioner av patienter med lungcancer hjälper nyanställda patienter att orientera och förstå några av svårigheterna, eftersom en person står inför en svår situation i livet och åsikten hos personer som förstår dem som ingen är väldigt viktig.

Enligt recensioner av patienter med lungcancer var det svåraste för alla att anpassa sig till deras diagnos och insamling av krafter för att börja. Det är viktigt att inte vara med själva problemet, men att förstå vad man ska göra och var man ska börja. Recensioner av patienter med lungcancer kommer ner till det faktum att institutionen och den behandlande läkaren själv spelar en viktig roll. Ju högre kvalifikationer och medvetenhet hos en specialist, ju mer modern utrustning och apparatur desto mer utbildad personal desto lättare blir det att lita på och övervinna en sjukdom.

Specialister på Yusupov Hospital har arbetat med cancerpatienter under många år. Recensioner av patienter om symptomen på lungcancer, de första tecknen, behandlingen, projektionerna ackumulerade och systematiserades, och alla behandlades noggrant för att ge alla typer av hjälp med högsta kvalitet och fullständighet. Personalen förbättras ständigt, utrustningen uppdateras och de senaste behandlingsmetoderna studeras och tillämpas. I Yusupov sjukhus känner de vikten av moraliskt stöd, ständig övervakning och behovet av ett individuellt tillvägagångssätt.

Kemoterapi för patienter med lungcancer

Kemoterapi för lungcancer är en ganska vanlig behandling. Ego tillämpa kurser. Antalet kurser och dess längd väljs av onkologen individuellt för varje patient. Det påverkar:

  • Histologisk struktur av tumören;
  • lokalisering;
  • Steg av sjukdomen;
  • Förekomsten av metastaser;
  • Behandlingen som utfördes dagen innan.

Ofta finns det ett behov av en kombination av flera droger. Recensioner av kemi för lungcancer är mycket olika. Patienterna står ständigt under överinseende av den behandlande läkaren och personalen. Övervakning av laboratorieparametrar genomförs. Recensioner av kemoterapi för lungcancer 3 steg ofta associerade med förekomsten av biverkningar, eftersom det finns långa och frekventa kurser. Patienter klagar på konstant illamående, kräkningar, håravfall, spröda naglar, överdriven trötthet, generell svaghet, förlust av styrka. Patienterna har ingen aptit och det är mycket viktigt att övervaka kost och näring. Därför är det i Yusupov-sjukhuset utvecklat en diet speciellt för sådana patienter.

Det finns också ett antal kontraindikationer mot kemoterapi, men i allmänhet är denna metod mycket effektiv. Kemoterapi används för både plavocellkarcinom och adenokarcinom i lungorna och andra typer. I kombination med kirurgiska metoder eller strålterapi är det möjligt att uppnå bra resultat även vid metastaser.

Om sjukdomen diagnostiserades korrekt i de första stadierna är sannolikheten för ett positivt resultat ganska högt. Patienternas recensioner av kemoterapi är inte begränsade till symtom eftersom många av dem tack vare denna behandlingsmetod återfåde tro på återhämtning.

Recensioner av lungcancerpatienter om kirurgisk behandling

Eftersom kirurgiska metoder kan användas både för att helt avlägsna en tumör och för att lindra tillståndet hos patienter med ett ogynnsamt resultat är svaren från lungcancerpatienterna om operationen ganska olika. Det är viktigt att förstå vad exakt är målet med operationen. Behandling av lungcancer är inte ett engångsförfarande - för fullständig återhämtning utvecklar specialister en handlingsplan med efterföljande justering om det behövs. Antalet steg är också individuellt i varje enskilt fall.

Mycket ofta, särskilt i närvaro av metastaser, kombineras kirurgisk behandling med kemoterapi. Recensioner av patienter med lungcancer efter operationen beror fortfarande på återhämtningsperioden, eftersom någon återhämtar sig snabbt, och någon behöver mer tid.

Experter från Yusupovsjukhuset utvecklar ett individuellt rehabiliteringsprogram för varje patient, pratar om kostvanor, fysisk ansträngning, ytterligare behandling och förebyggande.

Yusupov Hospital är en modern medicinsk institution som tillhandahåller högkvalificerad dygnet runt vård. Yusupov sjukhus är utrustat med den senaste utrustningen, lyhörda och hårt arbetande specialister arbetar i den. I många år har läkare behandlat olika former av lungcancer och hjälper patienten att vara frisk igen.

Lungcancer kemoterapi recensioner

: 091 :: 091 :: 091: Hjälp med råd eller personlig erfarenhet.
okonventionella metoder?
läkarna läker
Testas.

När allt kommer omkring dör hoppet sist.

kan någon länka till ett ämne som

Verksamheten ska ske sent, den utvecklas snabbt, nu har den första kemi påbörjats.

Ligger på veteraner.
Igår dömd från 1,5 månader till 2 år kvar
En man för några månader sedan och tänkte inte på någonting.
Under 2 månader har tumören vuxit 3 gånger.

Det finns en oncoforum någonstans.

Vilken typ av cancer (histologisk slutsats)? Var behandlas en person?

Jag kommer inte att berätta omedelbart.
Tog punktering resultatet är.
Kemi startade.
Det mest irriterande var att under vårens hela uppdrag hittades ingenting som detta.
Han började hosta på sommaren. Läkare säger att de troligen missade tumören, såg den inte.
Medan jag gick till terapeuten på hösten, skickade de mig omedelbart till en fluke och ordnade en bit av hostmedicin, det är våra läkare. då, som hostan inte slutar - en pinne, det finns en tumör i lungens övre lobe.
Och nu sa de, om det inte var för semestern, etc., skulle det vara möjligt att få en annan operation, men nu är det ingen sak, mycket.
metastasering redan..

Du kan höra Oncoforum.ru och Rusmedservice här http://forums.rusmedserv.com/forumdisplay.php?f=52 (Zhenya em14, rätta mig om jag inte skickar det).
Men - du måste undersöka i detalj alla de medicinska rapporter som finns tillgängliga, du måste vara "i ämnet", förstår du?
Ingen kommer att råda dig om du inte ens vet den exakta diagnosen.
Oj, varken onkoforum.ru eller på PMC finns det ingen för bröstkorgs onkologi.
Du kan försöka prata här http://netoncology.ru/online/

Plus, personligt samråd är mer användbart:
1. Det 2: a sjukhuset på träningsbanan (Institutionen för intensiv pulmonologi och torakkirurgi) (vid Kozak eller Pishchik)
2. TsNIRRI i Pesochnoye (exakt TsNIRRI är inte ett Petrovforskningsinstitut).
3. 26: e sjukhus, chef för thoracic avdelningen (jag kommer inte ihåg namnet).

Allt är möjligt utan patient, men med alla dokument.
När det gäller semester och verksamhet: tyvärr, även i de svåraste fallen, gör 2 veckor inte väder när det gäller möjligheten till en operation. Om operationen inte kan göras nu (jag rekommenderar fortfarande ett oberoende samråd för att fastställa detta säkert), så var det inte meningsfullt att göra det i december, vilket innebär att även då det fanns metastaser, om inte osynligt för ögat. Att underkasta en person till en mycket traumatisk bröstoperation i detta fall var knappast motiverad.

I den torra återstoden:
a. Obligatoriskt oberoende samråd på plats
b. Om det finns symtom i samband med sjukdomsutvecklingen (till exempel försämrad matstrupenhet och näringsproblem) är palliativ vård obligatorisk - anestesi, stentplacering etc.
Om omöjligheten av operationen bekräftas (sannolikheten är hög) - fokuserar på att säkerställa livskvaliteten och inte på kemi etc.

Tack!
I november var tumören 3 gånger mindre än nu. Till och med fruktansvärt av sådan dynamik.

Tack för länken.

Jag är bara i en sådan chock att det är svårt att formulera frågor.
Hoppet på mirakulös helande är dumt, men vem hoppades inte?

Det finns herbalists som inte tar pengar, det finns healers som bara hjälper så. Var är de, eller har jag rosa glasögon? Det finns ingen tid för charlatanerna, det är tyvärr den som lämnar väldigt lite.

Jag sitter hemma med barn, de är sjuka, jag kan inte besöka, jag vill hjälpa, åtminstone med information.

Men Solzhenitsyn, vilken typ av onco-diagnos var han, vet någon?

Jag är bara i en sådan chock att det är svårt att formulera frågor.
Hoppet på mirakulös helande är dumt, men vem hoppades inte?

Det finns herbalists som inte tar pengar, det finns healers som bara hjälper så. Var är de, eller har jag rosa glasögon? Det finns ingen tid för charlatanerna, det är tyvärr den som lämnar väldigt lite.

Jag sitter hemma med barn, de är sjuka, jag kan inte besöka, jag vill hjälpa, åtminstone med information.

Men Solzhenitsyn, vilken typ av onco-diagnos var han, vet någon?
Det verkar magen, men vart gör Solzhenitsyn?

Jag frågar dig bara - det är inte nödvändigt att herbalists healers: 091:

Jag tror att kemin bara tillåter inte cancerceller att metastasera.
Det är inte meningen. Det finns olika mekanismer för verkan av kemi, som syftar till att undertrycka cellernas tillväxt och blockera mekanismerna för deras uppdelning (cytostatika och riktade läkemedel), att undertrycka tumörens blodtillförselmekanismer (vaskulära tillväxtinhibitorer), undertryckande metastaser etc. Men alla är tyvärr inte tillräckligt effektiva i dessa doser där de kan appliceras.

Problemet är inte att döda en tumör - problemet är inte att döda en person med den dos medicin som behövs för att döda tumören.

Det är en svår situation.
Lymfkörtlar påverkas.
metastaser i binjuran.
utsetts till 6 kurser inom kemi.

I allmänhet förbjuder Gud någon.

Hur man hjälper, hur. gör det enklare?

Det är inte meningen. Det finns olika mekanismer för verkan av kemi, som syftar till att undertrycka cellernas tillväxt och blockera mekanismerna för deras uppdelning (cytostatika och riktade läkemedel), att undertrycka tumörens blodtillförselmekanismer (vaskulära tillväxtinhibitorer), undertryckande metastaser etc. Men alla är tyvärr inte tillräckligt effektiva i dessa doser där de kan appliceras.

Problemet är inte att döda en tumör - problemet är inte att döda en person med den dos medicin som behövs för att döda tumören.

detta är värst. hoppas 0, ingen prognos och giftkemi. Moral är mycket svårt.
Det återstår att tro på ett mirakel.
Med denna typ av cancer, när varje minut av hosta och hosta och en tumör som inte kan avlägsnas, kommer framsteg, hur man andas i allmänhet?

Jag lärde mig hittills 4 steg.
Passade den första kemi
Jag gav de länkar som jag blev av med här.

Berätta för mig, hur är din släkting?
hittade bara om min farbror. lungcancer Jag känner inte till detaljerna, men jag vill verkligen tro att detta inte är slutet.

: 091 :: 091 :: 091:
kan någon länka till ett ämne som

I vår seiye sådana problem. de hittade en lungcancer i november. Nu är allt väldigt dåligt. sätt 4 matskedar överallt, + 4 i hjärnan. Snabba framsteg av cancer. En vecka är hemma och varje dag blir det sämre och värre, men dagen innan jag gick ner gick jag för att besöka och åkte med bil. På 6 dagar blev jag en gammal gammal man (60 år gammal men tittade på max 55) Det är väldigt svårt, uttrycker inte uttryck. En man dör före hans ögon. make och svärmor i en svår sinnesstämning, liksom andra släktingar. prognosen före kemi var från 2 månader. Till året. Nu är allting dåligt. Imorgon kommer de att ringa till hospice. Idag tog ingen i hospice upp telefonen.

Herbalists hjälper inte här. Mirakler är tyvärr sällsynta.

Fortsätt, stöd är väldigt nödvändigt nu, såväl som till patienten och släktingar.

Min pappa hade lungcancer stadium 4, liten cell.
peka inte en person med kemi: (behöver inte det i 4 steg.

Småcellscancer svarar inte bra på kemi (om inte att det inte svarar alls). Andra typer av lungcancer kan vara mer mottagliga, så leta efter en specifik situation.

Jag vet inte, när det inte finns någon chans någonstans, ooperativt fall, gick metastasering. Vem skulle säga hur det skulle vara bättre? Kanske skulle han ha levt utan kemi för detsamma, bara utan att lida efter det.

Upplevde samma med min farbror, hemskt allt. Tyvärr blev personen inte, jag anser att den nuvarande torterades med kemi: (Det fanns ingen person i 2 månader efter diagnosen. Operationen var omöjlig. På våren fanns ingenting på bilden, i oktober var allt över.
Håll på !:(

Det är synd att allt är rått överallt i vårt land, ingen bryr sig.
Hon begravde sin farfar i början av februari, så där, i Moskva, är allt detsamma. Dö, ljuga, och du är gammal, du är 83 år gammal? Vilket sjukhus? Och mannen på fötterna var 3 veckor före hans död, ett starkt hjärta. Först ljög distriktets poliser att de bröt igenom det planerade sjukhuset, de skulle definitivt komma imorgon, och de kom inte i 3 dagar, hon dog i smärta hemma, med sin dotter och fru i närheten. Och när han dog, så kämpade vildurernas ritualer bokstavligen för den som skulle ta ut liket, eftersom det är sjuk.

Här är detsamma. Det här är en grupp människor som inte har något hopp kvar. Efter operationen kan du hoppas. Mitt enda hopp är att kemi kommer att hjälpa till att han kommer att falla i dessa olyckliga 5%. och läkare - vägg, likgiltighet, elakhet med elakhet, hjärtdövhet. hur man kommunicerar med besättningen lova, utför inte. Höj inte ditt huvud, fråga inte hur i fängelse. (Jag pratar om sjukhuset och läkare)
När allt kommer omkring, dör det utan att hoppas på minimal hjälp är det värsta. Du känner inte till någon att ge pengar, alla är coola, om du ger dem en skit, kommer de att vägra att erkänna dig till sjukhusvistelse, med hänvisning till dåliga tester, vi är pantar.
Och jag vill svära öppet. Var, om inte här, medicin ska uppfylla alla sina skyldigheter, eftersom ingen ber om ett mirakel och alla förstår att de är oåterkalleliga. Efter det förstår du att medicin har ett namn, tyvärr vill jag inte förolämpa anständiga läkare, och vårt statssystem stöder inte dem. Det är för utfärdande av certifikat och polykliniska tjänster, resten betalas alla, jag betalar bara, och allt är inte officiellt så. vill inte dö Jag vet att det finns fall av hjälp och intäkter, support och kvalitetsdiagnostik. Det verkar bara som om det bara är fall där, statistiken är ledsen. Jag ser runt. Låt bara GUD möta, så det verkar, allt verkar vara inget.

Hur förolämpande. att i vårt tillstånd är allt rutt överallt, ingen bryr sig.
Hon begravde sin farfar i början av februari, så där, i Moskva, är allt detsamma. Dö, ljuga, och du är gammal, du är 83 år gammal? Vilket sjukhus? Och mannen på fötterna var 3 veckor före hans död, ett starkt hjärta. Först ljög distriktspolisen att de bröt igenom ett betalt sjukhus, de skulle definitivt komma imorgon, och de kom inte i 3 dagar, hon dog i smärta hemma, med sin dotter och fru i närheten. Och när han dog, så kämpade vildurernas ritualer bokstavligen för den som skulle ta ut liket, eftersom det är sjuk.

Här är detsamma. Det här är en grupp människor som inte har något hopp kvar. Efter operationen kan du hoppas. Mitt enda hopp är att kemi kommer att hjälpa till att han kommer att falla i dessa olyckliga 5%. och läkare - vägg, likgiltighet, elakhet med elakhet, hjärtdövhet. hur man kommunicerar med besättningen lova, utför inte.
När allt kommer omkring, dör det utan att hoppas på minimal hjälp är det värsta. Du känner inte till någon att ge pengar, alla är coola, om du ger dem en skit, kommer de att vägra att erkänna dig till sjukhusvistelse, med hänvisning till dåliga tester, vi är pantar.
Och jag vill svära öppet. Var, om inte här, medicin ska uppfylla alla sina skyldigheter, eftersom ingen ber om ett mirakel och alla förstår att de är oåterkalleliga. Efter det förstår du att vi har namnet på medicin, tyvärr, jag vill inte förolämpa anständiga läkare, och vårt statssystem stöder inte dem. Det är för utfärdande av certifikat och polykliniska tjänster, resten betalas alla, jag betalar bara, och allt är inte officiellt så. vill inte dö Jag vet att det finns fall av hjälp och intäkter, support och kvalitetsdiagnostik. Det verkar bara som om det bara är fall där, statistiken är ledsen. Jag ser runt. Låt bara GUD möta, så det verkar, allt verkar vara inget.

som jag förstår dig, har du själv gått igenom det här. i sanden, ibland var de föreskrivna anestetiska drogerna inte prickade, eller de ändrades till mindre effektiva: ((som inte alls handlade.. ambulansen till cancerpatienter lämnar inte.

Och vi vet inte och vet inte att de prickar. Om det är så dyrt, kemi, droger, varför ska de dödas av de dömda? för att du kan sälja och sticka

mest hemska för detta negativa, men så är det med oss.

Och vi vet inte och vet inte att de prickar. Om det är så dyrt, kemi, droger, varför ska de dödas av de dömda? för att du kan sälja och sticka

mest hemska för detta negativa, men så är det med oss.


Hur mår du
Jag oroar dig för dig. Vår familj möttes också i år en sådan katastrof som cancer :(

registrering

Gäst (5,45. *. *)
Människor! Finns det någon som har behandlats med tungan? Min man är 3: a, genomgick operation, följt av tunghetens plasticitet. Nu är han strålningsskriven i 6 veckor. Han är väldigt trött, han kan inte göra någonting.

Min pappa har även cancer i roten av tungan, 3 grader. De fick reda på om det var sent, även om han upprepade gånger vände sig till onkologiska apoteket, hittade ingenting, så märkte en enkel tandläkare. I ett halvår fullföljde han 4 kurser av kemoterapi och 2 kurser med strålningsexponering. Först var det mycket svårt, jag kommer inte skriva detaljerna, alla vet. Och sedan gick han på mend. Läkare själva rekommenderade användningen av folkrättsmedel. Han drack en kurs av björn gall, bobrin jet, noni juice. Vuxet hår, fick lite vikt, fick jobb. Det kontrollerades en gång i 3 månader hos en ENT-läkare. Detta fortsatte i ett år, och i förra veckan vid nästa undersökning avslöjades en tumör igen - 4 cm! Hela förra veckan tog jag en annan kemi. Den tredje dagen känns dålig, äter inte någonting, trycket är väldigt högt. Jag vet inte hur man ska hjälpa honom, vi var så glada när sjukdomen receded och det hela igen! Med en sådan sjukdom genomgår de sällan operation, eftersom livskvaliteten minskar kraftigt, och han skulle aldrig komma överens om det. Jag vet att i Moskva och Novosibirsk finns någon form av strålbehandling för tumören själv, det vill säga Minimal skada för en person, men vi behöver ett hänskjutande från onkologiska dispensar, vi fick veta att det är bättre att vänta på ett godkännande, det är bättre att börja behandlingen på plats.

Lungcancer 3bs. Avslag på kemi?

God kväll. I vårt familjeproblem. Papa har cancer av den centrala kanalen i vänster lunga (squamous).
Han är 55 år, väger 75 kg. 43 år rökt. Hosta är alltid läskigt, så, förmodligen, och missade denna olycka. För ungefär 6 månader sedan hittades en blackout på röntgenstrålen, såg terapeuten, "ingen stor sak". Som det visade sig hade han redan bröstsmärtor. Under de senaste 4 månaderna hade jag 2 lunginflammation (1 poliklinik, 2 på sjukhuset), där vi diagnostiserades. De gjorde bronkoskopi, tog en biopsi. Funnet metastaser i supraklavikulärt l / a. Punten i l / w-cellen är glandulär cancer. Tyvärr kan jag för närvarande inte släppa alla slutsatser, men om nödvändigt kommer jag att lägga mig ut.
För närvarande finns det ont i bröstet, svår andnöd, svettning, svaghet. Rökning slutar.
De gav hänvisning till Oncology Regional där vi ordinerades kemoterapi enligt typen av EP (etoposid-1,3,5 dagar 120 mg / m2 dropp, cisplatin-80 mg / m2 dropp på 1 dag mot bakgrund av hyperhydrering och antiemetika, 3 veckors paus) och skickades för behandling på bosättningsorten.
på bosättningsorten säger vår onkolog att kemin kommer att vara effektiv med 10-15% och kommer bara att avsluta den och argumentera för att fadern har många samtidiga sjukdomar (hypertoni, förstorad lever, svåra åderbråck) och rekommenderad symptomatisk behandling.
Vi vände oss till immunologen, efter att ha läst mycket om det faktum att han skulle leva längre på immunreparationer och inte så smärtsamt.

1) Vi får endast ett allmänt blod- och urintest, måste vi överföra något extra för att kontrollera om kroppen är "klar" för kemi och kommer den att överföras?
2) Måste vi göra några förberedelser för "förberedelser" för det före kemi? (eventuellt samma immunmodulatorer)
3) Har du i din övning endast avslag på kemi och behandling på de starkaste immunreparationerna?

Jag behöver verkligen din hjälp, allt hopp för detta forum, räddas alltid. Faktum är att pappa är fruktansvärt deprimerad, han har druckit i flera dagar, som doktorn berättade för honom i hans ansikte diagnosen, graden och livet i hans liv. Hur stödjer han honom? Vad ska man insistera på på kemi eller immunkorrigering? Hur stöder han sin kropp just nu?
Tack på förhand.

Lungcancer kemoterapi recensioner

Men som de säger är allt i Guds händer och de sjuka, för Behandlingen av onkologi är fundamentalt annorlunda än behandlingen av alla andra sjukdomar, och här måste initiativet komma ifrån det! Själv en läkare.
se här: http://forum.ykt.ru/viewmsg.jsp?id=5444988.
Healing Algorithm - http://dnevniki.ykt.ru/viewcomment.aspx?uid=19090mid=384859c=0
Om du ger ett e-postmeddelande kommer jag att släppa några material på ämnet.

Vad gör du just nu?
Jag är nästan säker på att patienten inte rengjordes. Tyvärr är detta en väletablerad dålig tradition :-(
1. Jag rekommenderar att du börjar omedelbart rengöra. För att göra detta, köpa linfrön i ett apotek. Recept: 1 matsked frön per 1 kopp kokande vatten. Koka i 5-10 minuter tills jellyens konsistens bildas. Kyler ner. Vi tar ett halvt glas 30 minuter före måltiden 3-4 gånger om dagen i 7-10 dagar. Det är möjligt mer, oftare, längre.

2. Du måste börja ta vitamin C (askorbinsyra) 2,5 gram 4 gånger om dagen efter måltiden, upplöst i ett halvt glas vatten.

3. Tja tränga igenom bestämmelserna i "Algoritmen för helande."

I 4: e etappen är det svårt att förutsäga något annat än dåligt. Men mirakel händer! Dessutom är dessa "mirakler" i regel människa! dvs Människan själv kan skapa detta mirakel! Och om andra kunde utföra sådana mirakel, varför kan inte någon göra det här? Allt beror på hans önskan och tro på hans återhämtning. Vi har skrivit ovanför den bönen och "skrattterapi" hjälp i denna fråga. Det här är helt sant! En pessimist behöver inte ens spendera pengar på behandling, för bara optimister får resultatet!

Hoppas att din pappa tillhör den senare!

1. Cancer tolererar inte kallt, det vill säga, vintersvimmning kan självklart hjälpa. Jag kommer inte ihåg exakt. men det finns en gammal man i churapchinomlus redan 20 em praktiserar det. Alla känner honom där. Han har återhämtat sig från detta. mycket intressant tillvägagångssätt.

2. Tro. Om du är en Yakut, kan du hjälpa centrum av andlig utveckling "camelek." Anmäl dig till kurser. slösa inte tid. där kan de ändra kutten och rädda buor kut (fysisk kropp). Sådana fall var. Men det här är bara för dem som är redo, som har nått en viss nivå av andlig utveckling.

3. läkemedelsbehandling osannolikt att hjälpa.

4. Boken Valery Sinelnikov "Älska din sjukdom". Svaret på frågan varför? kanske här.

Marina, jag kommer inte gömma mig, jag var mycket upprörd av ditt meddelande nedan: "och vi dricker infusioner av örter, som han nästan inte tror på." Faktum är att om en person "inte tror", då är det väldigt svårt att hjälpa. Om du läser bibeln (och om det är nej, så rekommenderar jag starkt det!), Du kan komma ihåg flera episoder när den terminalsjuka plötsligt läktes endast genom att röra vid Jesus Kristus, som han svarade på dem att "det är din tro som helade dig".
I "Healing Algorithm" som jag hänvisade, "tro" och livsstilsförändringar spelar en dominerande roll! Återigen vill jag betona att behandling av onkologi är fundamentalt annorlunda än behandling av andra sjukdomar. Folkläkare V. Tishchenko kvalificerar cancer som "dödsförkroppsligad", därför borde det behandlas med att återställa ordningen i huvudet.
Natalia är lägre, förmodligen, något hård uttryckt, men i själva verket korrekt. Tro på din återhämtning är hälften av framgången! Och om varken patienten eller de som är omkring honom tror på det, är det svårt att räkna med framgång.
Tja, för att skapa mer eller mindre bekväma levnadsförhållanden rekommenderas att ta hemlock tinktur - åtminstone behöver du inte pricka droger, för att en person blir av med dessa hemska smärtor när cancer börjar äta.

Denna behandling är likvärdig med en kamp. Och den som är svagare förlorar. Vi måste bli starkare sjukdom! Cancer är listigt, men inte allsmäktigt. Du kan slå honom!
Jag skulle vilja hoppas på ett bra resultat av behandlingen av din Fader.

Lungcancer

Lungcancer i lungceller

En patient med stadium 4 lungcancer (icke-småcell) utan metastaser vägrade kemoterapi.
I 6 månader tog Tagrisso.
Det fanns förbättringar i röntgenbilderna, men blodprovet visade en försämring.
Nu har doktorn kommit fram till 4 behandlingsalternativ
1. Kemoterapi
2. Keitrude
3. Tecentrisk
4. Oddivo.
Det är angeläget att bestämma hur man ska börja behandlingen med läkemedlet.
Vi är angelägna om injektionen av Keitrud, eftersom detta läkemedel har rekommenderat sig från den bästa sidan.
Har du statistik? Vilken av drogerna har en högre andel av patientens överlevnad?
Tack på förhand..

God kväll!
Informationen om patienten är väldigt minimal, så vårt råd kommer nog inte vara helt korrekt, men baserat på de föreslagna alternativen kan du naturligtvis rekommendera Keitrud, eftersom hon redan har etablerat sig ganska effektivt. Om du accepterar det här alternativet, rekommenderar jag dessutom kombinationen av Keitrud + Erva. CTLA-4-receptorn, belägen på ytan av T-lymfocyter, är en viktig negativ regulator för T-cellaktivering.
Anti-PD-1 är en reglerande receptor som uttrycks på ytan av aktiverade T-lymfocyter.
Anti-PD-1 (Keitrud) Anti-CTLA-4 (Ervoy) - monoklonala antikroppar, kan frigöra blockering och tillåta antitumör-T-lymfocyter att reagera effektivt på tumörceller.

Därför kan dessa två droger vara mycket effektiva.

När det gäller Atezolizumab (Tecentriq) kan läkemedlet också vara relativt effektivt, men genom antalet kliniska studier och behandlingsstatistik leder Keitruda till ökad övergripande överlevnad för lungcancer från små celler.

Idag finns det redan några nya kontrollpunktshämmare, liksom immun-viral terapi för lungkarcinom från små celler.

Catherine, tack så mycket för ditt fulla svar.
Kan du namnge de nya drogerna som du nämnde i meddelandet?